ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

“EASY LEARNING”- ΒΙΛΛΥ ΚΟΝΔΥΛΙΔΟΥ

 

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Δια Βίου Μάθησης “Easy Learning”- Βίλλυ Κονδυλίδου είναι το μοναδικό πιστοποιημένο σχολείο-μέλος του Δικτύου Ποιοτικών Κέντρων Ξένων Γλωσσών QLS στο Ν. Καβάλας. Στο σχολείο μας παρέχονται οι υψηλότερες εκπαιδευτικές υπηρεσίες εστιάζοντας στο μαθησιακό προφίλ του κάθε μαθητή μας με τη διεξαγωγή του «ΑΡΙΣΤΟΝ» τεστ της Computer Academy. Στόχος μας, η εκμάθηση των ξένων γλωσσών ακολουθώντας τη διαφοροποιημένη διδασκαλία που βοηθάει τους μαθητές μας να αγαπήσουν τόσο την κουλτούρα όσο και τη ξένη γλώσσα της κάθε χώρας. Στο σχολείο μας υπάρχουν ταχύρυθμα προγράμματα εκμάθησης  ξένων γλωσσών και πληροφορικής με ειδικές τιμές για φοιτητές, ανέργους και δημοσίους υπαλλήλους.

Στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και Πιστοποιημένο εξεταστικό Κέντρο Πληροφορικής  της UNICERT και ACTA διεξάγονται τα  επιδοτούμενα προγράμματα e-κπαιδευθείτε τα οποία έχουν ως στόχο την εκπαίδευση και πιστοποίηση στις βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής που οδηγούν στην απόκτηση πιστοποιητικού αναγνωρισμένου από τον ΑΣΕΠ.  Στο ΚΔΒΜ υλοποιούνται Επιμορφωτικά Σεμινάρια με σκοπό την απόκτηση Πιστοποίησης αναγνωρισμένης από το κράτος

Πιστοποιημένο Συνεργαζόμενο Εξεταστικό Κέντρο της UNICERT, αποκλειστικού αντιπροσώπου του Πανεπιστημίου Frederick της Κύπρου, στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια για την προώθηση και διεξαγωγή των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών δια ζώσης και εξ’  αποστάσεως, προγραμμάτων σπουδών αναγνωρισμένων από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

ΒΙΛΛΥ ΚΟΝΔΥΛΙΔΟΥ

Α’ ΠΑΡΟΔΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 4β

ΚΑΒΑΛΑ.

ΤΗΛ: 2510 62 00 30 & 6974770495

Σεμινάρια

Μεταπτυχιακά

Ξένες Γλώσσες

Πληροφορική

Κέντρο Σχολικής Μελέτης

Εδώ μαθαίνεις με τον ξεχωριστό τρόπο, που σου ταιριάζει!

Η μέθοδος

Διαφοροποιημένη διδασκαλία ανάλογα με το μαθησιακό προφίλ του κάθε μαθητή.

Ο Έλεγχος

Αξιοποίηση των ξεχωριστών ικανοτήτων κάθε μαθητή από εκπαιδευμένους καθηγητές.

Τα αποτελέσματα

Τακτική και εξατομικευμένη ενημέρωση γονέων για την πρόοδο των παιδιών.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε;

Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους στο μέγιστο!